Bra konkreta verktyg att ta med in i vardagen. Inspirerande övningar som kan appliceras i vardagen direkt.

Verksamhetschef

Vem är jag?

Jag är leg psykolog och arbetar som organisationskonsult. Min grund som psykolog fick jag i sjukvården, då jag arbetat både inom rehabilitering och primärvård som klinisk psykolog, dvs mestadels haft olika former av terapier individuellt och i grupp.

Som organisationskonsult har jag både varit anställd och drivit eget företag. Korsgatan organisation & ledarskap startade jag i oktober 2017 och har sedan dess arbetat där, både som enskild konsult och i samarbete med andra.

Mitt arbetsliv började med att jag blev leg sjuksköterska 1998, och arbetade några år i det yrket, både inom slutenvården på Sahlgrenska och i hemsjukvården. Min sista riktiga sjukskötersketjänst hade jag i Chennai i Indien, där jag var skolsköterska och också organiserade ett vaccinationsprogram för barn som inte hade grundvaccinerats. Sedan dess har jag ett särskilt intresse för och kärlek till Indien.

Jag är också gift och mamma till 3 barn, vilket så klart är en stor del av mitt liv. Jag har också en del engagemang vid sidan av jobbet, där jag spelar in pod:ar, sätter upp humorföreställningar, sjunger och skriver krönikor – när och om jag hinner. Jag tar emellanåt en och annan springtur, men skulle nog helst vilja ersätta joggingen med dans. Vi får se om det kommer dansas mer framöver.

Kontakta mig

© 2022 Korsgatan Organisation & Ledarskap AB